Медуз та сміття скидають у море: у Генічеську робітники пляжів показали дивний "лайфхак"

До водойми потрапили пляшки, пластикові пакети, пісок, каміння та навіть недопалки
Медуз та сміття скидають у море: у Генічеську робітники пляжів показали дивний "лайфхак"
Медуза у руках чоловіка, море (фото: УНІАН)
10 Серпня 2021, 19:26
читать на русском

У курортному Генічеську вирішили боротись з мертвими медузами досить неприємним способом - скидають тварин разом зі сміттям у море. Таким чином працівники пляжу вирішили "очистити" пляж.

Про це стало відомо з відео, якими відпочивальники поділились у соцмережах.

На курорті діти вийняли медуз з води та залишили на березі, а, найімовірніше, працівники пляжу, вирішили "очистити" територію своїм способом. Так, чоловіки, не соромлячись туристів, скидали медуз разом з іншим сміттям лопатами у море. До водойми потрапили пляшки, пластикові пакети, пісок, каміння та навіть недопалки.

Прошу відреагувати на дії своїх робітників. Діти зібрали медузи на берег, ваші співробітники разом з сміттям скинули назад в море. Як діти мають туди зайти? Хто до вас з таким відношенням приїде? – написала Ірина Балтро під відео.

За словами прибиральників, вони збирають сміття, яке залишають самі туристи. Тому винні тут відпочивальники, а не робітники.

Крім того, один з чоловіків заявив, що купанню не заважають медузи та сміття. Після цього авторка відео запропонувала йому скупатися та показати, наскільки там комфортно на власному прикладі.

Нагадаємо, що на пляжі в курортній Кирилівці після шторму знайшли безліч мертвих медуз, які почали вже розкладатися. При цьому частину баз відпочинку серйозно затопило.

Читайте також

1