Мендель вестиме власне шоу на окупованих територіях України

Шоу називається "Погляд з Банкової з Юлією Мендель"
Мендель вестиме власне шоу на окупованих територіях України
Юлія Мендель Фото: Фейсбук
15 Березня 2021, 18:34
читать на русском

Прессекретарка президента України Юлія Мендель вестиме щотижневу передачу на телеканалі "Дом", що транслюється на окупованих територіях Криму і Донбасу.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook та йдеться на телеканалі "Дом" у Facebook.

Зазначається, що на цьому тижні на телеканалі "Дом" і "UATV" російською стартує щотижневе ТВ-шоу "Погляд з Банкової з Юлією Мендель". Це авторський проєкт прессекретаря президента України.

Не втомлюємося говорити з вами. А особливо – з українцями, котрі опинилися за контактною лінією на Донбасі та в Криму. Сьогодні, о 19:30 для підписників Телеканал Дом у YouTube – пілотний випуск про дезінформацію та соціальні послуги для українців по обидва боки контактної лінії, - написала Мендель.

Читайте також

Прессекретарка коментуватиме актуальні події і буде ділитися своїми висновками про те, що відбувається, робити прогнози спеціально для аудиторій, які проживають на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу.

Нагадаємо, що секретар Ради нацбезпеки й оборони України Олексій Данілов вважає, що ситуація на Донбасі повністю контролюється Збройними Силами України, хоч загострення і присутнє.

1