Мер Чернігова Атрошенко заявив до СБУ про стеження за собою

У Атрошенка серйозний конфлікт з Банковою
Головне
Мер Чернігова Атрошенко заявив до СБУ про стеження за собою
Владислав Атрошенко
17 Грудня 2022, 12:08
читать на русском

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко заявив, що за ним стежать. З відповідною заявою він звернувся до СБУ та поліції.

Про це сам Атрошенко повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Зафіксував факт стеження за моїм будинком двома кремезними чоловіками, одягненими у шкіряні куртки та чорні в’язані шапки, спортивної статури. Один з чоловіків фотографував на мобільний телефон мій будинок з парку  ім. Богдана Хмельницького зі сторони вул. Мстиславської. Вважаю, що за мною відбувається постійне, неправомірне стеження", - йдеться у заяві.

Атрошенко наголосив, що фотографування цивільних об’єктів в умовах воєнного стану є неприпустимим. І просить правоохоронні органи перевірити факти, викладені в його заяві, та поінформувати його про результати.

Нагадаємо, 8 грудня Яворівський районний суд Львова позбавив мера Чернігова Владислава Атрошенка права обіймати посаду міського голови протягом року.

Мер Чернігова Владислав Атрошенко заявив, що рішення суду про відсторонення його від посади мера – це придушення самоврядування, адже за нього віддали голоси майже 80% чернігівців. Атрошенко звернувся до Президента із закликом змусити підлеглих діяти по закону і не дати внутрішньому ворогу знищити демократію.

Читайте також

1