Мер Івано-Франківська Марцінків хоче брати гроші за секс у ратуші

Зібрані таким чином кошти Марцінків пропонує віддати на реставрацію будівлі
Мер Івано-Франківська Марцінків хоче брати гроші за секс у ратуші
Руслан Марцінків (скріншот відео)
4 Лютого 2021, 01:00
читать на русском

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пропонує запровадити плату за секс у ратуші, а зібрані кошти віддати на реставрацію приміщення.

Про це Марцінків написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нову послугу введемо на ратуші! 100 тисяч грн за зайняття коханням на фоні панорами міста! Всі кошти підуть на реставрацію ратуші! Є ідея доручити КП Центр розвитку міста та рекреації! - повідомив Марцінків.

Приводом для таких заяв Марцінківа стало провокативне відео того, як молода пара зайнялась сексом просто на оглядовому майданчику ратуші. Відео вдалося зняти місцевому блогеру, передає видання МІСТО.

Через інцидент деякі містяни також просять Марцінківа освятити ратушу. Про це йдеться в електронній петиції до влади Івано-Франківська, яку зареєстрували 2 лютого.

У зв'язку із крамольною поведінкою окремих індивідуумів на оглядовому майданчику міської ратуші 2 лютого 2021 року, зафіксованого на відеоплівку, прошу провести освячення даного об'єкту із витратою води не менше 10 мл/кв.м, - йдеться в електронній петиції.

Наразі петиція зібрала 3 підписи. Якщо до 3 травня вона збере ще 247 підписів, місцева влада візьме петицію до розгляду.

Читайте також

Нагадаємо, у соцмережах поширили відео, на якому мер Івано-Франківська Руслан Марцінків на нараді смішив чиновників жартами про потопельника, якого не могли знайти місцеві рятувальники. меру Івано-Франківська стало сумно на одній із нарад з підлеглими і він вирішив "приколотися" над тим, що рятувальники три дні не можуть знайти тіло чоловіка, який ймовірно, втопився у міському озері. Мовляв, до пошуків залучено надто багато служб і потопельник "спливе сам". Після цього Марцінків припустив, що потопельник "поплавав і пішов додому".

1