Мер Переяслава В'ячеслав Саулко намагався силою вигнати депутата райради із засідання сесії

Надалі сесія відбувалася у компанії поліції
Мер Переяслава В'ячеслав Саулко намагався силою вигнати депутата райради із засідання сесії
18 Серпня 2023, 14:47
читать на русском

Мер В'ячеслав Саулко попросив залишити залу депутата Бориспільської райради Юрія Бобровника. Коли той відмовився, Саулко спробував виштовхати його.

Про це повідомляє Інформатор.

Працівники міськради кинулися рознімати депутатів, а згодом прибула і поліція. За законом, депутат має право брати участь із правом дорадчого голосу у засіданнях інших місцевих рад та їх органів. Тому поліцейські сіли поряд із Бобровником і Саулко таки провів засідання.

Вже після сесії Бобровник повідомив, що написав заяву на Саулка до поліції.

"Вважаю, що мер В'ячеслав Саулко остаточно злетів із котушок і з якимсь божевіллям налетів на мене, хоч я працював як депутат, не порушував дисципліну. Він взагалі не має жодного права торкнутися мене як громадянина... Вважаю, що таким "хворим", нестримним людям не місце на посаді переяславського міського голови. Написав заяву в поліцію з цього приводу. Прошу притягнути Саулка до адміністративної та кримінальної відповідальності", - заявив депутат.

Нагадаємо, днями стало відомо, що мер Кременчука Віталій Малецький закупив 15 ігрових ноутбуків для своєї мерії за ціною 99 тисяч за один ноут. І це при тому, що в магазинах такий самий ноут коштує в середньому 55 000 грн. Підсумок: витрачено на ноути 1 486 000 грн.

Читайте також

1