Мерів Житомира і Кропивницького переобрано на наступний термін

Сергій Сухомлин і Андрій Райкович зберігають крісла міських голів
Мерів Житомира і Кропивницького переобрано на наступний термін
Підрахунок голосів, вибори 2020 року (фото з відкритих джерел)
2 Листопада 2020, 13:53
читать на русском

У Кропивницькому і Житомирі підрахували підсумки виборів міських голів. В обох обласних центрах чинні мери зберегли свої посади.

Про це повідомляють місцеві видання Точка доступу та Житомир Online.

За результатами територіальної виборчої комісії, у Кропивницькому з результатом 53,53% (27839 голосів) переміг Aндpій Paйкович. Його головний суперник, кaндидaт від пaртії "Перспективa містa" Артем Стрижaков отримaв 10 тисяч 338 голосів.

Читайте також

У Житомирі за попередніми даними чинний мер Сергій Сухомлин отримав понад 52% голосів і зберіг свою посаду. Офіційно цей результат оприлюднять після рішення суду щодо повторного підрахунку голосів на одній із дільниць.

За попередніми даними Сергій Сухомлин отримав більше 52% голосів. Вчора був суд щодо повторного перерахунку голосів на одній дільниці. Ми чекаємо ухвалу, але якщо на всіх дільницях лідирує Сухомлин, то відсоткові результати дуже не зміняться, – розповіла голова Житомирської міської територіальної виборчої комісії Оксана Плис.

Читайте також

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні відбулися 25 жовтня, однак офіційні дані про результати голосування за міських голів та голів ОТГ почали оприлюднюватися територіальними виборчими комісіями наприкінці минулого тижня.

Одразу після голосування були оприлюднені дані екзит-полу виборів мерів міст України на замовлення телеканалу "Україна 24" та політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".