Мешканку Марганця арештували за загибель двох дітей у пожежі

Жінка майже рік переховувалася від слідства у Києві
Мешканку Марганця арештували за загибель двох дітей у пожежі
Арешт, в’язниця Фото: RODNAE Productions з Pexels
3 Вересня 2021, 07:13
читать на русском

Жителька Марганця залишила двох неповнолітніх дітей самих у квартирі, а сама пішла пиячити. У цей час у помешканні сталася пожежа, у якій загинули усі її діти (одна дитина чотирьох років та однорічне маля).

Як повідомляє Дніпропетровської області, нещасний випадок стався 28 листопада 2020 року. З того часу жінка переховувалася від слідства.

Жінка залишила двох дітей чотирьох та одного року одних у квартирі, включила електрообігрівач, зачинила двері на ключ і пішла вживати алкогольні напої. Через несправну проводку сталася пожежа, в результаті якої діти загинули. Слідчим за погодженням з прокурором їй вручили повідомлення про підозру за ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання батьками встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки). Після оголошення підозри у скоєнні злочину, 38-річна жінка стала переховуватись від слідства, - кажуть правоохоронці.

З’ясувалося, вона і раніше перебувала на обліках поліції, притягалась до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків та була позбавлена батьківських прав щодо старших дітей.

Поліцейські розшукали жінку у Києві та затримали її. Її взяли під варту в залі суду без права внесення застави.

Нагадаємо, нещодавно у Києві до 12 років в'язниці засудили 21-річну мешканку столиці, яка на початку грудня 2016 року на 11 днів залишила у зачиненій квартирі однорічного сина та 2-річну доньку. Повернувшись додому жінка виявила хлопчика мертвим, а дівчинку - у непритомному стані.

Читайте також

1