Meta почала тестувати платну верифікацію у Facebook та Instagram

Раніше така функція з'явилася у Twitter
Meta почала тестувати платну верифікацію у Facebook та Instagram
Корпорація Meta Фото: https://www.facebook.com/business/small-business
20 Лютого 2023, 20:47
читать на русском

Компанія Meta почала тестувати платну верифікацію у Facebook та Instagram. Її вартість становитиме 11,99 долара на місяць за вебверсію та 14,99 долара – за мобільну.

Про це повідомляє The Verge з посиланням на заяву глави компанії Марка Цукерберга.

За його словами, підписка Meta Verified дозволить користувачам отримати "синю галочку" верифікації, пріоритетну підтримку, покращить видимість на платформі тощо. Цього тижня функція з'явиться в Австралії та Новій Зеландії, а "незабаром" буде доступна і в інших країнах світу.

"Цього тижня ми починаємо впроваджувати Meta Verified — послугу передплати, яка дозволяє вам підтвердити свій обліковий запис за допомогою посвідчення особи державного зразка, отримати синій значок, додатковий захист від облікових записів, що видають себе за вас, та прямий доступ до служби підтримки Ця нова функція призначена для підвищення достовірності та безпеки наших сервісів", - заявив Цукерберг.

Щоб зареєструватися в Meta Verified, необхідно відповідати мінімальним вимогам до активності, досягти 18-річного віку, а також надати посвідчення особи державного зразка, яке відповідає імені та фотографії, зазначеним у Facebook або Instagram.

Нововведення нагадує платну підписку, яка нещодавно була введена у Twitter. Але в Meta зазначають, що жодних змін до облікових записів, які були верифіковані раніше.

Користувачі, які оформили платну підписку, також отримають ексклюзивні стікери та 100 зірок, які можна використовувати як чайові для творців на Facebook.

Варто відзначити, що отримати Meta Verified не можуть компанії. Крім того, неможливо буде змінити своє ім'я, дату народження або фотографію без повторної верифікації.

Нагадаємо, Компанії Facebook та Instagram ухвалили рішення дозволити показувати на своїх сторінках оголені жіночі груди.

Читайте також

1