Микола Тищенко захворів на коронавірус

Депутат упевнений, що швидко подолає "заморську недугу"
Микола Тищенко захворів на коронавірус
Народний депутат Микола Тищенко (фото: Парламент UA)
16 Жовтня 2020, 11:45
читать на русском

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що захворів на коронавірус.

Здав тест на коронавірус - результат позитивний. Температура 36,8 - піднялася. Відчуваю себе як танк, якому підбили гусеницю, - повідомив нардеп у своєму Telegram-каналі.

Він упевнений, що швидко подолає "заморську недугу".

Переходжу на запасний лікарняний бункер. Упевнений у швидкій перемозі над заморською недугою, - додав нардеп та опублікував фото з лікарні.

Тищенко

Микола Тищенко Фото: t.me/NikolayTishchenko

Нагадаємо, під час засідання Верховної Ради народний депутат Гео Лерос заявив, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко та Денис Комарницький, якого Лерос вважає "смотрящим" у Києві, готують на нього напад.

Читайте також

Народний депутат "Слуги народу" Микола Тищенко (Микола Тищенко - досьє) заявив, що звинувачення його колишнього колеги по фракції Гео Лероса - нісенітниця і що Лерос "зрадив" президента Володимира Зеленського.

Гео Лерос – це головний зрадник України. Його заяви є повною нісенітницею. Якщо є докази, то нехай йде з ними в спеціалізовані органи. А так це просто політичний піар ображеної людини. Він зрадив президента. А зараз намагається дискредитувати його команду. Негідно і низько. Хоча нічого іншого від нього і не варто очікувати, - йдеться у повідомленні.

Прессекретарка президента Юлія Мендель заявила, що Офіс президента України не буде оцінювати звинувачення в корупції від народного депутата Гео Лероса, цим повинні займатися відповідні правоохоронні органи.

1