Міністр інфраструктури відсторонив директора Одеського морпорту від обов'язків

Буде проводитись перевірка
Міністр інфраструктури відсторонив директора Одеського морпорту від обов'язків
Олексій Мясковський (фото: port.odessa.ua)
19 Січня 2021, 13:34
читать на русском

Міністерство інфраструктури України відсторонило від посади директора держпідприємства "Одеський морський торговельний порт" Олексія Мясковського на час перевірки.

Про це йдеться у наказі №2-ОС від 16 січня 2021 року, передає сайт "Порти України" з посиланням на пресслужбу відомства.

Так, міністр інфраструктури Владислав Криклій (досьє Владислава Криклія) відсторонив Олексія Мясковського від виконання службових обов'язків з управління державним підприємством "Одеський морський торговельний порт" на час проведення перевірки фінансово-господарської діяльності цього підприємства.

Читайте також

Перший заступник директора ДП "Одеський морський торговельний порт" Олександр Гармаш виконуватиме обов'язки директора на період перевірки.

Нагадаємо, що Верховна Рада ухвалила закон "Про внутрішній водний транспорт", який зокрема забороняє суднам під російським прапором плавати річками України. Так, забороняється заходження у внутрішні водні шляхи України: суднам, які плавають під прапором держави-агресора; суднам, що належить громадянам держави-агресора або суб'єктам господарювання, які зареєстровані на території держави-агресора, або фізичним і юридичним особам, щодо яких застосовані спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) відповідно до Закону України "Про санкції".

1