Міністр Рябікін у грудні купив облігацій на 8 мільйонів, а ще 8,5 - подарував

У листопаді Рябікін придбав катер за два мільйони гривень
Міністр Рябікін у грудні купив облігацій на 8 мільйонів, а ще 8,5  - подарував
Рябікін Павло (фото: facebook.com/rjabikin.pavel)
25 Грудня 2021, 15:32
читать на русском

Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Павло Рябікін задекларував покупку у грудні 8 тисяч облігацій внутрішньої державної позики на 7,9 млн гривень, а також витрати у вигляді подарунка 8,5 млн гривень.

Про це свідчать дані у Єдиному державному реєстрі декларацій про суттєві зміни у його майновому стані.

Зокрема 23 грудня Рябікін задекларував купівлю 15 грудня 4 тисячі середньострокових облігацій номінальною вартістю 1 тис. гривень на 4,1 млн гривень та 4 тисячі короткострокових дисконтних облігацій такою ж номінальною вартістю на 3,8 млн гривень у банку "Кліринговий дім".

13 грудня він також задекларував витрати у вигляді дарування 9 грудня 8,5 млн гривень. У декларації не вказано кому подаровано гроші, вказано що вони подаровані в Україні.

У грудні міністр також задекларував доходи у вигляді 185 тис. гривень від надання майна в оренду посольству Ізраїлю в Україні, ще 135 тис. гривень від надання майна в оренду та витрати 227,2 тис. гривень на страхування транспортного засобу.

Раніше, у листопаді Рябікін задекларував купівлю катера за 2 млн гривень.

Нагадаємо, народний депутат від фракції "Слуга народу" Олег Тарасов задекларував 3,4 млн гривень за три останні місяці як подарунок від батька.

Читайте також

1