Міноборони прокоментувало скандал із закупівлі продуктів харчування для військових

"Відомості щодо змісту закупівель послуг харчування, які набули поширення в публічному просторі, розповсюджуються з ознаками навмисних маніпуляцій та вводять в оману"
Головне
Міноборони прокоментувало скандал із закупівлі продуктів харчування для військових
Олексій Резніков facebook.com/MinistryofDefence.UA
23 Січня 2023, 10:12
читать на русском

Міністр оборони Олексій Резніков особисто звернувся до Голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Завітневича з проханням невідкладно провести засідання Комітету та заслухати вичерпну інформацію щодо порядку, обставин та результатів закупівлі послуги харчування військовослужбовців на 2023 рік за участі представників НАБУ та ДБР.

"Міноборони готує матеріали до СБУ з метою проведення розслідування щодо поширення свідомо неправдивих відомостей, які шкодять інтересам оборони в особливий період", — сказано у коментарі Міноборони.

Тим часом у Раді на комітеті найближчим часом заслухають міністра оборони Резнікова щодо закупівель їжі для ЗСУ, про це розповіла заступниця голови комітету з питань безпеки оборони та розвідки Мар`яна Безугла. Також Державна аудиторська служба наразі проводить перевірку міністерства.

Раніше видання «Дзеркало тижня» з посиланням на угоду Міноборони повідомило, що міністерство закуповує ходові харчі для військовослужбовців у двічі-тричі дорожче, ніж вони коштують в магазині. Йдеться про харчування у військових частинах, які знаходяться далеко від лінії зіткнення.

1