Мороз до мінус семи та сніг: синоптики про погоду до кінця тижня

Вітер притихне до 8 м/с, дощів майже не буде
Мороз до мінус семи та сніг: синоптики про погоду до кінця тижня
Погода Фото: Рexels
25 Жовтня 2021, 09:09
читать на русском

Погода в Україні буде холодною. В окремих областях очікується морози до мінус п'яти градусів.

Як повідомляє Український гідрометеорологічний центр, опади не прогнозуються.

Вранці у західних областях спостерігатиметься туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура повітря вдень у більшості областей очікується  на рівні 6-11 градусів, на Закарпатті та Прикарпатті - до 13 тепла. У Карпатах можливий сніг.

Надалі ставатиме ще холодніше. Зокрема, у східних областях вночі 26 жовтня очікується до семи градусів морозу та до 9 вдень. У північних та центральних областях вночі від нуля до мінус чотирьох градусів, а вдень до плюс 11.

На Півдні 26 жовтня вдень повітря прогріється до 11 градусів, а вночі до мінус одного. У західних вдень очікується до 11-13 тепла, а вночі від нуля до мінус двох градусів.

27 жовтня нічні градуси будуть "мінусовими". у західних, центральних та північних областях до мінус чотирьох, на Сході до мінус семи,  на Півдні - до мінус одного.

Вдень у більшості областей прогнозується до плюс 11 градусів.

28 жовтня "мінусові ночі" три градуси очікуються на Сході України - у Луганській та Донецькій областях. Також до мінус трьох градусів вночі можуть показати термометри у Чернівецькій області.

У решті областей до плюс чотирьох вночі.

Денна температура повітря найтеплішою буде на Київщині - до плюс 14 градусів. В усіх інших областях - до плюс 11 градусів.

29 жовтня нічних мінусів вже майже не буде. До мінус одного градусу може похолоднішати лише у Черкаській області. У більшості областей вночі від нуля до чотирьох градусів тепла.

Вдень у західних областях повітря прогріється до 16 градусів, у центрі - до 14, на Півночі - до 12, Сході - до 9-12, а у південних областях - до 13 градусів.

Нагадаємо, синоптиця Наталка Діденко повідомляє, що увесь цей тиждень переважатиме суха погода.

Також вона каже, що тепло повернеться в Україну і це може статися 27-29 жовтня.

Читайте також інтерв'ю з відомою синоптикинею Наталкою Діденко на нашому сайті, вона "прогнозує українцям "солодкий літній сон", а потім "каку беку". 

Читайте також

1