МОЗ Ізраїлю оголосило "червоними" всі країни світу через COVID-19

Відповідне рішення набуде чинності 20 грудня
МОЗ Ізраїлю оголосило "червоними" всі країни світу через COVID-19
Ізраїль (фото: Pexels)
20 Грудня 2020, 08:33
читать на русском

В Ізраїлі всі країни світу увійшли до "червоної" зони. По приїзду з них потрібно пройти 14-денну самоізоляцію або скласти два негативних тести на коронавірус.

Про це повідомляє News.co.il.

Міністерство охорони здоров'я Ізраїлю оголосило, що від 20 грудня будуть вважатися "червоними" (тобто, небезпечними з епідеміологічної точки зору) всі країни світу.

Кожна людина, що прилітає з-за кордону до Ізраїлю, буде змушена дотримуватися двотижневого карантину. Можна на самоізоляції просидіти лише 10 днів, але при умові, що людина складе тест на коронавірус відразу після приземлення і через 9 днів - якщо результати обох тестів виявляться негативними, самоізоляцію можна буде припинити.

Читайте також

Люди, які прибули з країн "зеленої" зони до 26 грудня, будуть звільнені від необхідності дотримуватися двотижневого карантину.

Зазначимо, наразі після повернення з країни, яка вважається "зеленої", самоізоляція не потрібна. Своє обурення рішенням МОЗ вже висловили авіакомпанії, які вважають, що через загрозу самоізоляції кількість пасажирів значно зменшиться.

Нагадаємо, що 9 грудня Ізраїль отримав понад 100 тис. доз COVID-вакцини Pfizer, яка прибула рейсом DHL з Брюсселя. Рейс приземлився в аеропорту Бен-Гуріона в Тель-Авіві

1