МОЗ Киргизстану: у Бішкеку в ході зіткнень постраждали понад 120 людей

Постраждалі госпіталізовані в місцеві лікарні
МОЗ Киргизстану: у Бішкеку в ході зіткнень постраждали понад 120 людей
Киргизстан Фото: minzdravKR
5 Жовтня 2020, 22:23
читать на русском

Внаслідок зіткнень силовиків з активістами у Бішкеку постраждали понад 120 людей. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я Киргизії.

По оперативным данным на 24:00 ч. в Бишкекский научно-исследовательский центр травматологии и ортопедии поступило всего...

Gepostet von Кыргыз Республикасынын саламаттык сактоо министрлиги am Montag, 5. Oktober 2020

Як повідомили у МОЗ, у Бішкекський науково-дослідний центр травматології та ортопедії потрапило 65 постраждалих, з яких 40 - представники силових структур. Двоє постраждалих з переломами госпіталізовані у відділення реанімації.

У Національний госпіталь надійшли 40 постраждалих, з них двоє - з закритими черепно-мозковими травмами госпіталізовані у відділення реанімації. У Міську клінічну лікарню №1 потрапило двоє постраждалих. У Чуйську обласну лікарню надійшли сім постраждалих, - йдеться у повідомленні відомства.

Читайте також

Нагадаємо, вибори до парламенту відбулися в Киргизії 4 жовтня. На 120 місць у новому складі парламенту претендували 16 партій. За попередніми даними, бар'єр в 7% подолали лише чотири з них. Це провладні "Бірімдік" ("Єдність"), яка отримає 46 депутатських мандатів, і "Мекен Киргизстан" ("Рідний Киргизстан") - 45 мандатів, а також центристська партія "Киргизстан" - 16 мандатів і опозиційна "Бутун Киргизстан" - 13 мандатів.

У понеділок, 5 жовтня, у столиці Киргизстану Бішкеку почалися багатотисячні акції протесту після парламентських виборів.

На демонстрацію вийшли близько тисячі представників партій "Республіка", "Ата-Мекен" ("Вітчизна"), "Бір Бол" і "Замандаш". Зазначається, що партії підписали між собою резолюцію про об'єднання та вийшли на протести.

Офіційні підсумки виборів будуть оголошені до 24 жовтня.

1