МОЗ оновило карантинні зони в Україні

Дві області у "червоній" зоні
Важливо
МОЗ оновило карантинні зони в Україні
Коронавірус (Фото автора Anna Tarazevich з Pexels)
23 Лютого 2021, 17:05
читать на русском

Міністерство охорони здоров'я поділило Україну на зони перед адаптивним карантином, який набуде чинності уже завтра, 24 січня.

У "червоній" зоні опинилися Івано-Франківська та Чернівецька область, в яких погіршилась ситуація із коронавірусом. В цих областях посилили карантинні обмеження на два тижні.

Вінницька, Житомирська, Донецька, Закарпатська, Запорізька, Луганська та Тернопільська області, згідно з даними МОЗу, опинилися у "помаранчевій" зоні карантину.

Решта областей України, а також Київ потрапили у "жовту" зону карантину.

Читайте також

Нагадаємо, що у Чернівецькій області посилюють на два тижні карантинні обмеження, оскільки зросла кількість випадків зараження на коронавірус.

Всі навчальні заклади в області переходять на дистанційну форму навчання, не працюватимуть ігрові зони в торгівельних центрах, а заклади громадського харчування будуть відкриті до 20:00.

Через погіршення епідеміологічної ситуації на Прикарпатті ДСНС розгорнула мобільний шпиталь для хворих на коронавірус. Крім того, в області встановили карантинні блок-пости і запровадили особливий режим в’їзду та виїзду з області.

1