МОЗ оновило список країн "червоної" та "зеленої" зон

Україна залишилась серед "зелених" країн
Головне
МОЗ оновило список країн "червоної" та "зеленої" зон
Аеропорт Фото автора Josh Sorenson з Pexels
26 Лютого 2021, 16:03
читать на русском

У п'ятницю, 26 лютого, Міністерство охорони здоров’я України оновило перелік країн "червоної" та "зеленої" зон, враховуючи показники поширення коронавірусу у світі. Цього разу до "червоного" списку потрапила 61 країна, що на 10 менше за минулий раз.

Перелік оприлюднили на сайті міністерства.

До "червоного списку" потрапили Чехія, Чорногорія, Сейшельські острови, Естонія, Монако, Ізраїль, Андорра, США, Словаччина, Словенія, Латвія, ОАЕ, Швеція, Сербія, Франція, Мальдіви, Іспанія, Люксембург, Бразилія, Нідерланди, Ірландія, Велика Британія, Італія, Португалія, Угорщина, Польща та інші.

Фото: moz.gov.ua

Читайте також

До "зеленої" зони увійшли 133 країни. Серед них: Україна, Болгарія, Швейцарія, Румунія, Кіпр, Грузія, Греція, Росія, Туреччина, Німеччина, Хорватія, Фінляндія, Норвегія, Японія, Данія, Індія, Нова Зеландія тощо.

Фото: moz.gov.ua

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров'я оновило зони епідеміологічної небезпеки в Україні та показники регіонів із поширення COVID-19.

"Помаранчевими" стали Київська, Житомирська, Вінницька, Тернопільська, Донецька, Закарпатська, Запорізька та Луганська області. Решта регіонів та Київ залишаються у "жовтій" зоні епідеміологічної небезпеки.

1