МОЗ оновив карантинні зони в Україні, два регіони – червоні

До "червоної" зони карантину потрапили Івано-Франківська та Чернівецька області
Головне
МОЗ оновив карантинні зони в Україні, два регіони – червоні
Карантин (Фото: pexels)
26 Лютого 2021, 15:22
читать на русском

Міністерство охорони здоров'я оновило зони епідеміологічної небезпеки в Україні та показники регіонів із поширення COVID-19.

Про це йдеться на сайті міністерства охорони здоров'я.

"Помаранчевими" стали Київська, Житомирська, Вінницька, Тернопільська, Донецька, Закарпатська, Запорізька та Луганська області. Решта регіонів та Київ залишаються у "жовтій" зоні епідеміологічної небезпеки.

Крім того, станом на 26 лютого у п'яти областях перевищено показник госпіталізацій пацієнтів, а саме в Івано-Франківській (138 на 100 тисяч населення при нормі 60), Вінницькій (93,1), Житомирській (62,8), Чернівецькій (86,1) та Закарпатській (82,9) областях.

Читайте також

Нагадаємо, станом на 26 лютого в україні зафіксували 8003 нових випадки коронавірусної хвороби. Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Івано-Франківській (857), м. Київ (748), Вінницькій (738), Чернівецькій (638), Київській (548) та Закарпатській (515) областях.

У Чернівецькій області розглядають введення карантину вихідного дня. Область закривати не будуть.

В Івано-Франківській області буде запроваджений червоний рівень епідемічної небезпеки з тими обмеженнями, які діяли під час жорсткого карантину в січні.