Можливість локдауну зберігається, однак точної дати немає - Мендель

За словами прессекретарки, наразі уряд вивчає усі можливі сценарії
Можливість локдауну зберігається, однак точної дати немає - Мендель
Юлія Мендель (фото: УНІАН)
30 Листопада 2020, 18:46
читать на русском

Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що можливість введення локдауну в Україні зберігається, але точна дата наразі відсутня.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Мендель (досьє Юлії Мендель) зазначила, що можливість локдауну зберігається. За її словами, жорсткий карантин потрібно буде запровадити тоді, коли сильно зросте кількість хворих на коронавірус.

Можливість локдауну зберігається. За умови сильного зростання кількості хворих, його потрібно буде ввести. На цьому сходяться не лише урядовці, а й представники місцевої влади. Однак поки точної дати нема, - написала прессекретарка.

Читайте також

За словами Мендель, наразі уряд вивчає усі можливі сценарії, прогнози, а також опрацьовує можливості української медичної системи та економіки.

Загроза локдауну залежить від кожного з нас зокрема: як ми дотримуємося заходів безпеки, чи наражаємо на небезпеку інших!, - додала вона.

Нагадаємо, що за інформацією низки ЗМІ, Кабінет міністрів України погодив дату введення локдауну. Нові обмеження будуть діяти від 23-24 грудня до 15 січня.

Раніше в Офісі президента повідомляли, що сьогодні представники Кабінету міністрів, відповідальні за запобігання поширенню коронавірусної інфекції, а також члени Ради національної безпеки та оборони, зберуться на нараду, щоб дати прогнози розвитку епідемічної ситуації та визначитися, чи потрібно впроваджувати повний локдаун і якщо так, то коли.

Про введення локдауну та його вплив на бізнес читайте у матеріалі: "Чи переживе бізнес нові локдауни: Зеленський вирішив допомогти грошима"

1