МВС переходить на посилений режим роботи через вибори

Під охорону вже взято 1340 територіальних виборчих комісій - Ярий
МВС переходить на посилений режим роботи через вибори
Зібрання МВС(фото: пресслужба)
21 Жовтня 2020, 14:01
читать на русском

З 21 жовтня по 1 листопада міністерство внутрішніх справ переходить на посилений режим роботи у зв'язку з проведенням місцевих виборів. Для забезпечення безпеки буде залучена авіація.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

За словами першого заступника глави МВС Сергія Ярового, система управління центральних та регіональних управлінь Нацполіції, Нацгвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій і Держприкордонслужби буде розгорнута в повному обсязі.

Також до 23 жовтня авіація МВС повинна бути передислокована до місць базування і переведена в режим чергування. Крім того, здійснити відрядження підрозділів навчальних закладів, Нацполіції і Нацгвардії до місць несення служби, провести докладний інструктаж. Весь особовий склад повинен бути забезпечений усіма необхідними індивідуальними засобами захисту, - сказав Ярий.

Читайте також

Також зазначається, що під охорону вже взято 1340 територіальних виборчих комісій із залученням 2729 поліцейських.

Вже завтра, 22 жовтня, беремо під охорону дільничі виборчі комісії. Крім того, поліція продовжує роботу по документуванню правопорушень на всіх етапах виборчого процесу, - зазначив він.

Ярий додав, що уже складено 1 436  протоколів про вчинення адміністративних правопорушень та розпочато 475 кримінальних проваджень.

Нагадаємо, що на місцевих виборах в Україні балотуються 56 діючих народних депутатів, 36 з яких йдуть в обласні ради, 18 осіб - у міські ради, чотири - в райради.

1