В Урядовому кварталі на протестувальників чекають поліція, кінологи і вибухотехніки

Поліція Києва посилила заходи безпеки в урядовому кварталі столиці
Важливо
В Урядовому кварталі на протестувальників чекають поліція, кінологи і вибухотехніки
Поліція під Радою (Фото: Zik)
25 Січня 2021, 13:25
читать на русском

У центрі Києва поліціянти спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України посилено чергують, аби не допустити порушень громадського порядку під час проведення запланованих акцій.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції України.

Задля забезпечення публічної безпеки та порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування, - йдеться у повідомленні.

Разом з цим, поліція закликає організаторів та учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства та карантинних обмежень і не порушувати громадський порядок.

Читайте також

Як відомо, сьогодні у центрі Києва анонсовано проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Верховної Ради України та іншими органами державної влади.

Організатори заходів анонсували проведення ходи до владних установ. У зв’язку з цим можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці.

Нагадаємо, сьогодні ж в Одесі та в кількох містах України моряки зібралися на протести через корупцію у сфері дипломування працівників морської справи. Зокрема, в Одесі, мітингувальники перекрили трасу на Київ. Участь у протесті беруть близько 50 людей. Організаторка акції Христина Король повідомила, що сьогодні жоден моряк не може отримати документи без хабаря.