На базі ВМС у Великій Британії Зеленського привітали виконанням гімну України

Президент відвідав базу королівських ВМС Великої Британії
На базі ВМС у Великій Британії Зеленського привітали виконанням гімну України
Есмінець Фото: www.mil.gov.ua
7 Жовтня 2020, 21:01
читать на русском

У межах офіційного візиту до Великої Британії Президент України Володимир Зеленський відвідав базу Королівських ВМС у місті Портсмуті.

Глава держави оглянув авіаносець Королівських ВМС Prince of Wales. Володимира Зеленського привітали виконанням Державного Гімну України. Президенту провели екскурсію та показали сучасне високотехнологічне оснащення корабля, - йдеться у повідомленні пресслужби глави держави.

Також глава держави (Володимир Зеленський - досьє) ознайомився зі зразками озброєнь британського оборонно-промислового комплексу.

Читайте також

Нагадаємо, 7 жовтня у межах офіційного візиту до Великої Британії президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою зустрілися з членами королівської родини Великої Британії, герцогом Кембриджським принцом Уїльямом та герцогинею Кембриджською Кетерін Міддлтон.

Як повідомляє пресслужба президента України, під час аудієнції принц Уїльям відзначив важливість офіційного візиту Зеленського до Великої Британії.

Володимир Зеленський наголосив на теплому прийомі, який відчуває українська делегація у Великій Британії, та важливості підтримки міжлюдських контактів, - йдеться у повідомленні.

Наостанок зустрічі, Зеленський запросив герцогів Кембриджських відвідати Україну з візитом.

Також, 7 жовтня президент України Володимир Зеленський повідомив, що Україна та Велика Британія підпишуть меморандум про розбудову Військово-морського флоту ЗСУ на 1,25 млрд фунтів стерлінгів.