На Дніпропетровщині у ДТП за участі вантажівки та легковика загинула людина

На момент зіткнення в легковику перебувало чотири особи
На Дніпропетровщині у ДТП за участі вантажівки та легковика загинула людина
ДТП в Дніпропетровській області / Фото: dsns.gov.ua
14 Лютого 2022, 14:31
читать на русском

У Дніпропетровській області сталась дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки Ford та легкового автомобіля ВАЗ. Внаслідок аварії постраждало три особи та загинула людина.

Про це повідомила пресслужба ДСНС у Дніпропетровській області.

Зазначається, що 14-го лютого о 05:16 рятувальники отримали повідомлення про те, що внаслідок ДТП на автошляху поблизу селища Пашена Балка Миколаївської сільської територіальної громади Дніпровського району, люди затиснуті всередині пошкодженого легковика.

Як з'ясували надзвичайники, аварія за участю вантажівки Ford та легкового автомобіля ВАЗ. На момент зіткнення в легковику перебувало чотири особи. До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, працівниками екстреної медичної допомоги госпіталізовано до Обласної клінічної лікарні ім.Мечникова трьох постраждалих (дві жінки та чоловік). Тіло ще однієї жінки було затиснуто в понівеченому легковику.

Рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту вилучили тіло жінки з пошкодженої автівки. До надання допомоги залучено 8 осіб особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що увечері 13 лютого на автодорозі М-05 "Київ - Одеса" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, жертвами якої стали п'ятеро людей.

Читайте також

1