На Донбасі окупанти поранили трьох українських військових

Стан їхнього здоров’я – задовільний
Головне
На Донбасі окупанти поранили трьох українських військових
Українські військові на Донбасі Фото: facebook.com/pressjfo.news
13 Вересня 2021, 08:37
читать на русском
В районі проведення операції Об’єднаних сил окупанти порушили 10 разів режим припинення вогню. Вони поранили трьох військових та одного бійця вбили.

Про це повідомляє пресцентр штабу у Facebook.

Зазначається, що біля Нью-Йорка противник двічі обстріляв позиції українських захисників зі станкових протитанкових гранатометів. В напрямку Невельського збройні формування Російської Федерації вели вогонь із стрілецької зброї.

В районі населеного пункту Верхньоторецьке ворог два рази здійснював обстріли, застосовуючи протитанковий ракетний комплекс, ручні протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Неподалік Причепилівки російські окупанти двічі обстріляли позиції ЗСУ із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120 калібру. Поблизу населених пунктів Катеринівка, Зайцеве та Золоте-4 найманці вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення несумісне з життям. Троє захисників дістали осколкові поранення. Воїни перебувають в лікувальних закладах. Стан їхнього здоров’я – задовільний, - йдеться у повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 13 серпня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

Раніше повідомлялось, що внаслідок обстрілу помер 27-річний український захисник Артур Голуб з Малину (Житомирська область).

Нагадаємо, 11 вересня на Сході України в зоні ООС з боку бойовиків було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню - окупанти вбили українського воїна та ще десятьох поранили.

Читайте також

1