На Донбасі окупанти поранили українського військового

Бойовики ігнорують режим припинення вогню та обстрілюють підрозділи ООС
Важливо
На Донбасі окупанти поранили українського військового
Війна на Сході України Фото: Міноборони
23 Травня 2021, 12:47
читать на русском

На Донбасі 22 травня український військовий отримав поранення внаслідок ворожого обстрілу. Воїн перебуває у лікарні в важкому стані.

Про це повідомила пресслужба операції Об'єднаних сил.

Зазначається, що збройні формування РФ продовжують ігнорувати режим припинення вогню та обстрілюють підрозділи ООС.

Внаслідок ворожого вогню один український військовослужбовець отримав поранення. Захисника оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров’я воїна – важкий, - йдеться у повідомленні.

Поблизу Пісків окупанти тричі відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. У передмісті селища Південне найманці тричі здійснили обстріл із мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Неподалік Водяного противник два рази застосував у напрямку позицій наших захисників ручні протитанкові та підствольні гранатомети. В районі Причепилівки ворог відкривав вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Золоте-4 російські найманці застосували гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети, а біля Мар'їнки – стрілецьку зброю.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про дії окупантів повідомили представників ОБСЄ.

Також з мінометів 120-го калібру російсько-окупаційні війська здійснили обстріл цивільної інфраструктури населеного пункту Піски. Внаслідок влучання міни було пошкоджено приватний будинок.

Нагадаємо, що 21 травня в зоні проведення операції Об`єднаних сил на Донбасі через обстріли терористів два військовослужбовці Збройних Сил України отримали поранення, ще один бойове травмування

Читайте також