В ОРДЛО розпочала працювати комісія генштабу ЗС РФ для контролю зборів армій окупантів – розвідка

Мета роботи комісії - контроль проведення зборів з складом 1-го та 2-го армійських корпусів
В ОРДЛО розпочала працювати комісія генштабу ЗС РФ для контролю зборів армій окупантів – розвідка
Фото: УНН
9 Жовтня 2020, 14:21
читать на русском

У окупаційних військах на Донбасі розпочала роботу комісія Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки, передає пресслужба Міноборони України.

Зазначається, що мета роботи комісії - контроль проведення зборів з складом 1-го та 2-го армійських корпусів.

Командування ЗС РФ посилює контроль над діяльністю командного складу з’єднань і частин оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях, – наголосили у розвідці.

За інформацією ГУР,  у військах противника розпочала роботу комісія Генерального штабу Збройних Сил Російської Федерації з метою контролю проведення зборів з командним складом 1-го та 2-го армійських корпусів.

У штабі 8-ї армії Південного військового округу ЗС Росії сплановано проведення атестації офіцерів щодо відповідності займаним посадам за підсумками бойової підготовки російських окупаційних військ у цьому році, - повідомляють в Міноборони.

Читайте також

Нагадаємо, 2 жовтня президент України Володимир Зеленський повідомив, що обмін полонених із представниками тимчасово окупованих територій ОРДЛО затримується через те, що інша сторона досі не надала списки на обмін.

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що вже кілька місяців не відбувається взаємне звільнення утримуваних осіб на Донбасі через те, що представники терористів не узгоджують списки.

1