На Донеччині грабіжники пограбували сліпого дідуся та забили молотком його сина

Злодії винесли з помешкання 18 тисяч гривень
На Донеччині грабіжники пограбували сліпого дідуся та забили молотком його сина
Місце злочину (Фото: Нацполіція)
8 Жовтня 2021, 07:28
читать на русском

В Мирнограді Донецької області двоє грабіжників увірвалися до оселі 86-річного дідуся, забили молотком його сина та вкрали у старенького 18 тисяч гривень.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Донецької області.

Поліціянти встановили, що о другій годині ночі у двері до старенького постукали невідомий чоловік та жінка. Коли його син відкрив двері, нападник вдарив чоловіка по голові молотком, спричинивши смертельні травми. Після цього зловмисники почали вимагати у старенького гроші, погрожуючи вбивством. Забравши у пенсіонера 18 тисяч гривень, спільники з місця злочину втекли.

Підозрюваних встановили вже за кілька годин. Ними виявилися місцевий житель 1980 року народження та його 31-річна поплічниця, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності.

Фігуранти у скоєному зізналися, обох затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, вранці 3 жовтня у Чернігові в мікрорайоні Масани вбили одного поліцейського, а іншого - тяжко поранили. Виявилося, що злочин скоїли неповнолітні, яким поліціянти зробили зауваження у магазині.

Читайте також

1