В Україні депутат замовив вбивство конкурентів - відео

Правоохоронці запобігли замовному вбивству двох осіб
В Україні депутат замовив вбивство конкурентів - відео
Зброя Фото: Нацполіція
29 Грудня 2020, 11:56
читать на русском

Внутрішня безпека Нацполіції викрила депутата, який шукав кілера для вбивства своїх ворогів.

Спільно з працівниками Головного слідчого управління та Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України замовника злочину затримали.

Як повідомляють правоохоронці, оперативники отримали інформацію щодо чоловіка, який підшукував особу на роль виконавця замовного вбивства двох людей.

Замовник тяжкого злочину – 34-річний мешканець одного із сіл Броварського району Київщини, депутат 8-го скликання селищної ради. Кілер мав ліквідувати його опонентів, з якими склалися неприязні стосунки - 47-річного односельчанина та 39-річного жителя сусіднього села, - розповіли силовики.

Затримання замовника вбивства

Затримання замовника вбивства Фото: Нацполіція

Читайте також

Правоохоронці спрацювали на випередження та організували зустріч замовника злочину з кілером, під час якої зловмисник передав фото своїх ворогів. За вбивство першої жертви він пообіцяв 6 000 доларів США та надав завдаток – 300 доларів.

Затримання замовника вбивства

Затримання замовника вбивства Фото: Нацполіція

За фізичної підтримки бійців відділу швидкого реагування, оперативники ДВБ, Департаменту стратегічних розслідувань та слідчі Нацполіції затримали організатора запланованих злочинів. За протиправні дії зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Нагадаємо, у Слов'янську Донецької області знайшли цілу родину зі слідами насильницької смерті. Чоловік, його дружина та матір жінки були мертвими.

1