На Хмельниччині пенсіонерка підпалила живцем свого співмешканця

Причини жорстокої розправи з цивільним чоловіком поки що невідомі
На Хмельниччині пенсіонерка підпалила живцем свого співмешканця
Місце трагедії (Фото: Нацполіція)
12 Липня 2021, 15:46
читать на русском

У Хмельницькій області 63-річна жінка під час сварки підпалила свого 49-річного співмешканця.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Хмельницької області.

Подія сталася  ввечері 9 липня в одному із сіл Хмельницького району. Під час сімейної сварки жінка облила бензином та підпалила свого цивільного чоловіка. Два дні чоловік намагався самостійно лікуватися, але його стан лише погіршувався.

В ніч з 11 на 12 липня його доставили в опікове відділення Хмельницької обласної лікарні зі значними опіками. За інформацією лікарів, життю потерпілого нічого не загрожує.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що 21 червня у селі Білогородка Бучанського району у п’ятиповерховому житловому будинку у квартирі на третьому поверсі стався вибух, після чого одна з квартир загорілася. Згодом президент Володимир Зеленський наказав якнайшвидше встановити причини трагедії.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що загиблому чоловіку, якого знайшли після пожежі, завдали кілька ножових поранень, перерізали горло, після чого вирізали йому серце та частину легень, а вже потім тіло облили легкозаймистою речовиною та підпалили.

Читайте також