На Полтавщині двоє пенсіонерок організували наркобізнес (фото)

Бабусі заробили на наркотиках понад півмільйона гривень
На Полтавщині двоє пенсіонерок організували наркобізнес (фото)
Затримання пенсіонерки (Фото: Нацполіція)
11 Червня 2021, 13:27
читать на русском

У місті Лубни Полтавської області двоє пенсіонерок організували виробництво і збут наркотиків.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Полтавської області.

Попередньо, 73-річна пенсіонерка налагодила тіньовий бізнес серед потенційних покупців з-поміж наркозалежних осіб. Крім цього, жінка мала на рік молодшу за себе спільницю, яка активно допомагала збувати наркотики.

Під час обшуків у жінок вилучили підготовлені на продаж пакетики із наркотичними речовинами та пігулками, гроші, мобільні телефони, банківські карти та інші речові докази.

Також за період своєї злочинної діяльності 73-річна жінка відкрила рахунок в одному із банків, сума на якому сягала майже 660 тисяч грн. Ці кошти були отримані в результаті збуту наркотиків та психотропів.

Фігурантку затримали. На час досудового розслідування жінці обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Її спільниці також повідомлено про підозру.

Зібрані матеріали направлені до суду з обвинувальним актом відносно обох фігуранток. Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Нагадаємо, на Івано-Франківщині Служба безпеки України знешкодила організовану злочинну групу, яка займалася масштабним виготовленням і збутом амфетаміну.

Читайте також

1