На Рівненщині четверо підлітків потрапили до лікарні після наркотичної вечірки: один з них у комі

Медики повідомили про подію поліціянтів
На Рівненщині четверо підлітків потрапили до лікарні після наркотичної вечірки: один з них у комі
Швидка допомога (Фото: Ваше здоров`я)
21 Березня 2021, 14:29
читать на русском

На Рівненщині четверо підлітків 15-17 років госпіталізовані до лікарні після вечірки, на якій вони вживали наркотики, один з хлопців підключений до апарата ШВЛ.

Про це повідомили у Рівненському Центрі екстреної медичної допомоги.

Уночі до диспетчерської швидкої допомоги на Рівненщині надійшло декілька однакових викликів. Медичної допомоги потребували неповнолітні з с. Федорівка, що на Гощанщині. У всіх пацієнтів віком 15-17 років були однакові симптоми.

З`ясувалося, що неповнолітні під час спільної вечірки вживали наркотики, зокрема амфетамін та метадон.

Після наданої медичної допомоги працівники швидкої транспортували 3-х пацієнтів без свідомості до Гощанської центральної районної лікарні в реанімаційне відділення. Четвертого привезли батьки. Одного з трьох медики під'єднали до апарату штучної вентиляції легень.

Четвертий хлопець, якого привезли батьки, перебуває у значно кращому стані. Батьки промили йому шлунок одразу як помітили, що сину погано.

Читайте також

Близько 6-ї ранку 20 березня двох неповнолітніх пацієнтів у важкому стані транспортували до Рівненської обласної дитячої лікарні. Одному з яких лікарі ввели антидот. З‘явилася м'язова активність, проте він досі залишався в комі.

Нагадаємо, у Житомирі затримали військовослужбовця 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил, який продавав військовим наркотики та психотропні речовини просто у частині.

1