На росії почали готуватися до президентських виборів-2024: путін хоче переобиратися

Вибори запланували на 17 березня 2024 року
Головне
На росії почали готуватися до президентських виборів-2024: путін хоче переобиратися
Володимир Путін (Фото: РБК)
13 Січня 2023, 13:05
читать на русском

У кремлі розпочали підготовку до президентських виборів за участю володимира путіна. Виходять із того, що вибори відбудуться у заплановані терміни – 17 березня 2024 року.

Про це пише російське видання "Комерсант".

Представники адміністрації путіна, як пише видання, нещодавно проводили відповідні консультації з експертами. Поки що чітких контурів "ідеологічної складової" немає, хоча передбачається, що кампанія ґрунтуватиметься на темі "єдності".

Окремо в адміністрації путіна зібралися працювати з окупованими територіями України. Також відзначають появу нової соціальної групи у росії – тих, хто брав участь у війні проти України.

Попередні президентські вибори-2018 були призначені 17 грудня 2017 року, а путін, нагадує видання, анонсував свою участь у них 6 грудня.

Нагадаємо, президент РФ володимир путін готує населення до затяжної і виснажливої ​​війни з Україною, яка спрямована на завоювання додаткових територій.

Західні експерти вважають, що президент РФ Володимир Путін не зупиниться до перемоги, тому наразі рано говорити про завершення війни в Україні.

Читайте також

1