На Запоріжжі можуть запровадити комендатуру через витівки цивільних

Відповідний лист з проханням надіслали головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному
Важливо
На Запоріжжі можуть запровадити комендатуру через витівки цивільних
Ірина Верещук Фото: https://t.me/starukhofficial/3052
11 Серпня 2022, 15:46
читать на русском

У Запорізькій області можуть запровадити комендатуру через туристичні поїздки цивільних "туди-сюди" на лінії розмежування.

Про це повідомила віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук під час брифінгу.

Я знаю, що у Запорізькій області багато людей які повертаються, їдуть знову під час обстрілів на територію більш безпечну і це вже набрало неправильних форм, коли люди ледь не влаштовують туристичні поїздки туди-сюди на лінії розмежування. Так не буде. Ніяких комерційних рейсів там не буде. Ми чудово розуміємо, що бардак це лише те, що грає на руку ворогу. Ми наведемо порядок і робимо це щодня, - сказала Ірина Верещук.

Вона зазначила, що відповідний лист з проханням надіслали головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному.

Ми зараз звернулися до Залужного письмовим листом виконати таку постанову і призначити коменданта, бо усю повноту влади під час ведення бойових дій і на період воєнного стану мають військові, - додала вона.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав указ про утворення Приморської міської військової адміністрації Бердянського району Запорізької області.

Читайте також

1