На з'їзді "Голосу" сімох членів виключили із партії

86% делегатів з’їзду висловили довіру Рудик як голові партії
Важливо
На з'їзді "Голосу" сімох членів виключили із партії
Депутат “Голосу” Кіра Рудик (фото: Facebook)
29 Липня 2021, 17:08
читать на русском
Делегати з’їзду партії "Голос" підтримали виключення семи членів парламентської фракції, які написали заяви про вихід.

Про це голова партії Кіра Рудик повідомила під час брифінгу за результатами з’їзду.

З’їзд прийняв рішення про виключення семи колег з партії "Голос". Це Устінова (Олександра Устінова — ред.), Стефанишина (Ольга Стефанишина — ред.), Лозинський (Роман Лозинський — ред.), Юрчишин (Ярослав Юрчишин — ред.), Цабаль (Володимир Цабаль — ред.), Клименко (Юлія Клименко — ред.) і Бобровська (Соломія Бобровська — ред.), - сказала вона.

За її словами, 86% делегатів з’їзду висловили їй довіру як голові партії. Водночас із політради було відкликано двох членів - Віктора Євпака та Ростислава Добоша. Натомість до політичної ради "Голосу№ увійшли голова Рівненської обласної територіальної організації партії Роман Денисюк та голова Харківської обласної територіальної організації політсили Олексій Бабешко.

Раніше в інтерв’ю для Парламент.UA депутатка Ольга Стефанишина розповіла, як щодо нардепів, які висловлюють незгоду з діями керівництва політсили, вживають ряд заходів. Наприклад, забороняють партійному фотографу знімати цих депутатів, блокують їм записи на ефірах телеканалів та виступи у преспоінті парламенту.

Чому партія розкололась, читайте у нашому матеріалі: В "Голосі" триває війна: нардеп розповів про те, як Бог забрав у Кіри Рудик розум.

Читайте також

1