Рудик працює як фюрер - депутатка розповіла про роботу очільниці партії "Голос"

Стефанишина вважає, що зараз в партії "Голос" немає демократії
Ексклюзив
Рудик працює як фюрер - депутатка розповіла про роботу очільниці партії "Голос"
Народний депутат Ольга Стефанишина фото: УНІАН
7 Червня 2021, 19:31
читать на русском

Народна депутатка фракції "Голос" Ольга Стефанишина розповіла про роботу очільниці партії "Голос" Кіри Рудик, яка почала працювати як фюрер.

Про це депутатка розповіла в ексклюзивному інтерв`ю Парламент.UA.

За її словами, в Рудик відбуваються проблеми росту - в неї вдарила влада.

Вона змінила статут, тоді вона попросила це підтримати, тому ще це було нібито простіше вибори провести, щоб в неї було більше повноважень і ми їй ці повноваження дали й це вже було такою точкою неповернення психіки, тому що вона вже почала працювати як такий фюрер, який має ціль, - сказала вона.

Також Рудик віддала наказ фотографу не робити фото тим, хто не згоден з її політикою.

Це такі, цікаві штуки! Ще нам блокують записи в ефірах, виступи в преспоінті Верховної Ради. Всі ресурси партії, які мали б вкладатися у тому числі у всю фракцію, йдуть у двох людей, а також в тих, хто політику партії виконує, - розповіла депутатка.

Стефанишина вважає, що зараз в партії "Голос" немає демократії, там - авторитаризм.

В нас немає зараз демократії в партії, в нас повний авторитаризм. Доходить до того, що нам блокують пошту, виключають з різних чатів. Все, що є в нашій партії зараз належить одні людині Кірі Рудик - гроші, до речі, це близько 70 мільйонів гривень, мені здається, на рік, вона одноосібно ними розпоряджається, жодний депутат навіть не має розуміння як це відбувається, - підкреслила вона.

Нагадаємо, що конфлікт Кіри Рудик (досьє Кіри Рудик) з Притулою почався з того, що керівниця партії Рудик, отримавши повноту влади, не справилася з цим психологічно і стала тираном.

Читайте також

1