Начальник розвідки Буданов: путін в абсолютному глухому куті

Генерал-майор вважає, що росія вже програла війну
Начальник розвідки Буданов: путін в абсолютному глухому куті
Кирило Буданов Фото: Emile Ducke / DER SPIEGEL
21 Травня 2022, 22:12
читать на русском

Російський президент не зможе виграти війну проти України, бо наша країна воюватиме проти російських загарбників, доки з її території не будуть вигнані всі рашисти.

Про це в інтерв’ю The Wall Street Journal заявив начальник Головного управління розвідки генерал-майор Кирило Буданов, передає пресслужба ГУР.

путін в абсолютному глухому куті. Він не може зупинити війну і не може її виграти. Він не може перемогти з об’єктивних причин. І щоб зупинити це, він повинен визнати, що росія зовсім не така сильна і велика держава, яку він хотів зобразити. Водночас, мене дивує російська дурість. З усіх варіантів, які були у путіна перед початком війни, він обрав найжорстокіший і найгірший варіант. Російські фахівці неодноразово попереджали його, що цей варіант останній, і його потрібно дуже ретельно оцінювати. Тепер ми бачимо результат, – розповів він.

Буданов зазначив, що наша країна не віддасть і клаптика своєї землі рашистам і буде виганяти ворога до кордонів, які були затверджені ще у 1991 році, коли Україна здобула свою незалежність:

Я не знаю жодних кордонів, крім кордонів 1991 року.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський розповів, як йому пропонували поступитися суверенітетом країни, аби російський президент міг "зберегти обличчя".

Читайте також