Національна поліція перейшла на посилену службу у Києві

До Дня Незалежності у столиці збільшать кількість патрулів
Національна поліція перейшла на посилену службу у Києві
Національна поліція Фото: npu.gov.ua
17 Серпня 2021, 09:33
читать на русском

Підрозділи Національної поліції перейшли на посилений варіант несення служби через заплановані у Києві масові заходи до Дня Незалежності.

Як повідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко, у зв’язку із запланованими святковими заходами з нагоди Дня прапора та 30-річчя Незалежності України усі відомства системи органів внутрішніх справ переходять на посилений варіант несення служби.

До охорони публічної безпеки і порядку будуть залучені усі структурні підрозділи поліції. У місцях масового перебування громадян збільшать кількість патрулів. До патрулювання також залучать військовослужбовців Національної гвардії України, - сказав він.

Також значно збільшать кількість патрулів у місцях масового перебування громадян на період свят. Крім того, на час проведення масових заходів у середмісті Києва буде частково обмежено рух автотранспорту, змінено графік та схему руху громадського транспорту.

Близько 10 тисяч поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України будуть працювати в місті Києві. Щоб забезпечити правопорядок, ми посилимо наряди патрулювання у громадських місцях, на автостанціях, на залізничному вокзалі, в метро та аеропортах, – додав Клименко.

Керівник поліції Києва Іван Вигівський додав, що особовий склад столичної поліції готовий до виконання завдань із забезпечення правопорядку.

Ми вже підсилили наряди у місцях запланованих заходів, де зараз проходять репетиції до Дня Незалежності. Окрім того, приділяємо увагу профілактиці злочинів, у тому числі майнових, - зазначив він.

При цьому він повідомив, що столичні поліцейські активно відпрацьовуватимуть місця концентрації громадян, розважальні заклади та місця відпочинку, об'єкти інфраструктури Києва.

Нагадаємо, у Києві 24 серпня на час військового параду перекриють вулиці. Список вулиць, на які не пустять транспорт - за посиланням.

Читайте також