Надзвичайна ситуація в повітрі: Літак Ryanair здійснив аварійну посадку в Берліні

На борту літака перебувало 160 людей
Важливо
Надзвичайна ситуація в повітрі: Літак Ryanair здійснив аварійну посадку в Берліні
Ryanair (фото: ryanair.сom)
31 Травня 2021, 13:59
читать на русском

Пасажирський літак авіакомпанії Ryanair 30 травня здійснив аварійну посадку в Берліні. Він летів з Дубліна до Кракова.

Про це повідомляє DW.

Зазначається, що літак сів в аеропорту Берлін-Бранденбург близько 20:00 (21:00 за Києвом). На його борту перебувало 160 людей, які відновили згодом свою подорож до Польщі на іншому літаку.

За словами представника аеропорту Ян-Петера Хаака, літак Ryanair здійснив посадку після повідомлення про надзвичайну ситуацію в повітрі, і "тому негайно отримав дозвіл на посадку в аеропорту Берліна".

Хаак також додав, що несподівана посадка сталася нібито після повідомлення про загрозу вибуху бомби. Тим часом федеральна поліція Німеччини під час огляду літака не виявила жодної небезпеки.

Нагадаємо, що 23 травня літак компанії Ryanair, який слідував за маршрутом Афіни-Вільнюс, здійснив незаплановану посадку в аеропорту "Мінськ". На борту літака перебував засновник найбільшого опозиційного білоруського телеграм-каналу NEXTA Роман Протасевич разом зі своєю дівчиною.

За даними окремих ЗМІ, для того, щоб змусити пасажирський літак сісти в аеропорту Мінська, владою Білорусі було піднято військовий винищувач Міг-29.

Читайте також

1