Найбільші АЗС ввели обмеження на продаж пального в Україні

Приватним клієнтам збільшили ліміт на продаж бензину та дизелю
Найбільші АЗС ввели обмеження на продаж пального в Україні
АЗС (фото: УНІАН)
3 Травня 2022, 16:45
читать на русском

Найбільші АЗС ОККО та WOG ввели обмеження на продаж пального через його дефіцит.

Про це повідомили в ОККО та WOG.

Першими обмеження ввела компанія WOG.

З 14:00 29.04 вводиться обмеження в 10 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку чи оплаті банківськими картками, і  лише за наявності картки лояльності PRIDE. Система PRIDE контролюватиме ліміт автоматично. При цьому скасовується обмеження відпуску в каністри. Це є вимушений крок, і дозволить забезпечити право першочергової пріоритетної заправки авто наших захисників, медиків та інших служб критичної інфраструктури, - йшлося в повідомленні.

Своєю чергою мережа АЗК ОККО встановила обмеження на заправку преміальним пальним PULLS 95 та PULLS Diesel з 1 травня.

Для лояльних клієнтів з карткою Fishka — ліміт заправки від 10 л до 30 л в одне авто. Що довше ви з ОККО, то вищий ліміт для вас налаштовано. Не забудьте перед заїздом на АЗК перевірити ваш ліміт у додатку Fishka. Для всіх клієнтів без картки Fishka ліміт відпуску — 5 л в одне авто, - пояснили в пресслужбі.

Зазначили, що незважаючи на дозволені ліміти по Fishka, відпуск пального припиняється при зменшенні залишків пального Pulls 95 та Pulls Diesel на АЗК до критичного рівня.

Це пов'язано з тим, що падіння рівня пального нижче, ніж критична межа, загрожує поломкою системи у зв'язку з потраплянням повітря, - йшлося в повідомленні.

Проте звичайний бензин А-95 та ДП заправлятимуть лише по паливних картках та талонах. ГАЗ - без обмежень.

Нагадаємо, в Україні знизилися ціни на дизпаливо та бензин. Зокрема, дизпаливо коштує на 5 грн дешевше (зниження з 44,90 до 39,96 за літр), а бензин – на понад 7 грн дешевше (зниження з 43,52 до 35,76 грн за літр).

Читайте також

1