Нам нікуди не дітися: Лукашенко хоче посилити "братські" стосунки з Росією

За його словами, Білорусь готова до інтенсифікації відносин
Нам нікуди не дітися: Лукашенко хоче посилити "братські" стосунки з Росією
Олександр Лукашенко (фото: БЕЛТА)
26 Листопада 2020, 16:28
читать на русском

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив міністру закордонних справ Російської Федерації Сергію Лаврову, що хоче посилити "братерські" відносини з РФ.

Про це йдеться в Telegram-каналі "Пул Первого".

Лукашенко зазначив, що говорити потрібно не про якесь перезавантаження у стосунках між Білоруссю та Росією, а про посилення, інтенсифікацію цих відносин.

Я хочу, щоб ви це розуміли й знали, що ми до цього готові. Ми б хотіли мати не просто добросусідські відносини, ми хотіли б мати дуже близькі, братерські відносини з Російською Федерацією, - заявив Лукашенко.

Читайте також

Білоруський президент наголосив, що він про це постійно говорив і раніше.

Я нічого нового не сказав. Я завжди про це говорив просто не завжди це хотіли підкреслювати й повторювати в Росії. Мабуть, комусь це було невигідно, але час показав, що нам нікуди не дітися від дуже тісних і дружніх відносин, - додав Лукашенко.

Нагадаємо, у Білорусі вже четвертий місяць проходять масові акції протесту незгодних з підсумками президентських виборів, які відбулися 9 серпня. Під час протестів силовики у країні діють жорстко, затримуючи громадян, застосовуючи до них насилля.

Створена у республіці Координаційна рада опозиції закликає продовжувати протести, влада заявляє про необхідність припинити незаконні акції

1