Напад на агітора "УДАРу" в Києві: Кличко повідомив про стан потерпілого

Хлопця прооперували та госпіталізували до реанімаційного відділення
Напад на агітора "УДАРу" в Києві: Кличко повідомив про стан потерпілого
Фото ілюстративне з вільних джерел
16 Жовтня 2020, 14:03
читать на русском

Стан волонтера "УДАРу" - учасника АТО, на якого 14 жовтня ввечері в Солом’янському районі столиці напав озброєний чоловік, стабільний.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на онлайн пресконференції.

Постраждалого оперативно доставили у Київську лікарню № 17. Під час обстеження лікарі виявили 8 ножових поранень у різні частини тіла. Хлопця прооперували та госпіталізували до реанімаційного відділення. Зараз його стан лікарі оцінюють як стабільний. Він прийшов до тями та вже може розмовляти, - повідомив Кличко.

Мер Києва Кличко (досьє Віталія Кличка) подякував медикам, які врятували пораненому життя та правоохоронцям, які оперативно затримали нападника.

Читайте також

Зазначимо, що у Солом’янському районі Києва на агітатора однієї з політичних партій напав озброєний ножем чоловік.

Підозрюваного у нападі вже затримано. Ним виявився 36-річний місцевий житель.

Було з'ясовано, що потерпілий роздавав агітаційні матеріали — і у цей момент до нього підійшов невідомий, почав конфліктувати і після вдарив його ножем. Потерпілого з колото-різаним пораненням доставили до медичного закладу. Правопорушника поліцейські затримали на місці злочину.

Читайте також

Нагадаємо, вранці 15 жовтня в Харкові біля метро Студентська було здійснено напад на агітатора територіальної організації партії "Європейська солідарність". Агітатор партії "Слуга Народу" розкидав агітаційний матеріал та намагався завдати травм ножем представнику конкуруючої партії. Злочинець з місця події втік.

1