Напав просто в купе: відома ілюстраторка розповіла, як її намагались зґвалтувати в поїзді УЗ

Чоловік набрехав начальнику потяга, що жінка злякалася його хропіння
Напав просто в купе: відома ілюстраторка розповіла, як її намагались зґвалтувати в поїзді УЗ
Надія Кушнір Фото: https://www.facebook.com/nadjozna
29 Вересня 2021, 17:02
читать на русском

Відома ілюстраторка зі Львова Надія Кушнір заявила, що її намагалися зґвалтувати в купе поїзда "Укрзалізниці" 092Л сполученням Київ-Львів.

Про це вона написала у своєму Фейбуці.

Але згодом вона публікацію видалила, через негативні коментарі у свій бік.

Зря я написала взагалі той пост. Треба було мовчати і не вигрібати оці "прокоментуйте нам в прямому включенні", насрати в якому ви там стані, давайте розтягнемо це на чудові сенсації. Спасіба, пажалуй я уйду кудась на пару днів подалі від всіх і всього (авторська пунктуація та стилістика збережні), - написала вона після видалення допису.

У попередньому дописі Надія Кушнір повідомила, що спочатку сусід в купе розповідав про свою дружину та дитину, а потім роздягнувся, взяв її за руку і намагався показати "відсутність у нього пупка".

Я не знаю, чому я одразу ж не втекла, а просто сказала, шо не хочу, не буду і взагалі, що відбувається. Потім він якийсь час не чіпав мене, а тільки розказував, яка я нікчема і що в мене у житті нічого не вийде. Я розвернулася до стінки, він зачинив двері, стягнув з мене одіяло, сам став на коліна і намагався розставити мені ноги і ліз цілуватися і цілувати, - написала ілюстраторка.

Вона каже, що схопивши сумку з документами та грошима, побігла до провідника.

 Там я отримала порцію "чого ви одразу не сказали?!" (Коли це "одразу"? от "одразу" і я тут). І мене переселили до якогось мужика, який викупив все СВ сам. Там я ще отримала порцію лекції "п'яні чоловіки потребують інтиму". Коли викликали начальника поїзда, цей товариш сказав, що хропів, тому мені заважав і я тому втекла. Хоча інші сусідні СВ чули мій крик, але всі висловили тільки своє невдоволення шумом, - додала вона.

Надія повідомила, що коли в купе прибув начальник поїзда, нападник заявив, що заважав Надії своїм голосним хропінням і тому вона, мовляв, втекла.

Вона зазначила, що була одягнена у широкі штани та велике чоловіче худі, тому не могла спровокувати чоловіка чіплятися до неї.

Так, широкі штани і чоловіче худі велике дуже збуджує чоловіків. Не інакше... Чесно кажучи, мене досі трясе і тошнить, і я всю ніч не могла навіть рухнутися в туалет, бо боялася вийти з купе. Благо мене забрали з поїзда і довезли додому і я жива здорова, - написала вона.

Згодом Надія Кушнір повідомила, що спілкувалася з правоохоронцями і повідомила їм про інцидент.

Допис ілюстраторки прокоментував Олександр Шевченко - керівник з комунікацій та маркетингу пасажирського напрямку Укрзалізниці.

У мене прохання дати подробиці поїздки (рейс, дата, вагон, місце), щоб ми зі свого боку теж провели розбір і проаналізували дії поїзної бригади. Провідник, на жаль, не може достеменно знати того, що відбувається за зачиненими дверима купе, але в разі скарги на домагання має викликати поліцію на найближчу станцію - такі випадки трапляються, на жаль. Якщо квиток вашого сусіда був електронний, ми його можемо відслідкувати та додати до заяви в поліції. Прикро, що таке досі трапляється. Пришвидшимо облаштування відеоспостереженням та можливість бачити гендер сусіда при купівлі квитка онлайн. Оскільки нас читають зараз ще й інші пасажири, зайвий раз попрошу викликати у таких випадках поліцію невідкладно (через начальника потяга в ідеалі, прибудуть до найближчої станції, вже налагоджено взаємодію), так набагато більше шансів швидко й ефективно все владнати, - написав він.

Нагадаємо, 31 липня 2020 року у потязі "Київ - Маріуполь" невідомий чоловік вдерся у купе до жінки, яка їхала з неповнолітнім сином. Нападник був без одягу, намагався зґвалтувати потерпілу, Анастасію Лугову, та сильно побив її. Жінка була змушена піти до нападника у купе, але тоді її маленький син голосно почав плакати. Жінка змогла втекти від чоловіка під приводом заспокоїти дитину. Лугова розповіла, що кликала на допомогу, але захистити її зміг лише провідник сусіднього вагону.

1 серпня правоохоронці затримали нападника, яким виявився раніше судимий Віталій Рудзько 1975 року народження. Суд відправив його за ґрати. У квітні стало відомо, що нападник помер у СІЗО.

Читайте також

1