Українського депутата обікрали у потязі: злочинці скупилися за його гроші в АТБ

Злодії викрали сумку з грошима, в якій було 20 тисяч гривень і банківські картки
Українського депутата обікрали у потязі: злочинці скупилися за його гроші в АТБ
Олексій Гончаренко Фото: Фейсбук
12 Травня 2021, 16:17
читать на русском

Народний депутат з фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко розповів про те, як його обікрали у потязі, коли він їхав у Рівненську область.

В ЗМІ почали поширювати інформацію про те, що мене обікрали в поїзді. Підтверджую цей факт і розповім про ситуацію дещо детальніше, - написав депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.

Гончаренко розповів, що у понеділок, 10 травня, їхав поїздом Одеса-Ковель. І вночі, коли він спав, крадії поцупили у нього сумку з грошима, в якій було 20 тисяч гривень і банківські картки.

Зранку, одразу після того, як прокинувся, я помітив, що з карток ще вночі почали знімати гроші. Як виявилося, крадії не надто обачно почали розплачуватися картками в найближчому до вокзалу АТБ в Жмеринці, - каже депутат.

Він подякував працівникам жмеринської поліції, які "дуже оперативно і професійно спрацювали в цій ситуації".

Уже протягом дня працівникам поліції вдалося виявити зловмисників, вийти на їх слід і повернути мої картки, - розповів він.

Нагадаємо, раніше українського депутата Олексія Гончаренка позбавили права голосу у Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) на три місяці за скаргою глави російської делегації в Асамблеї Петра Толстого.

Читайте також