Нардеп Дмитрук тимчасово припинив діяльність у МФО "Розумна політика"

Це пов`язано з бійкою в Одеській міській раді
Нардеп Дмитрук тимчасово припинив діяльність у МФО "Розумна політика"
Артем Дмитрук (Фото: Фейсбук)
26 Січня 2022, 15:09
читать на русском

Народний депутат Артем Дмитрук зупиняє свою діяльність у міжфракційному об'єднанні (МФО) "Розумна політика" Дмитра Разумкова.

Про це сам Дмитрук написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Таке рішення Дмитрук пояснив учорашнім інцидентом у міськраді Одеси, куди він із боєм проривався на засідання земельної комісії, бо його не хотіли пускати.

Як людина принципова і законослухняна, я чекаю чесного та об'єктивного розслідування інциденту. З цією метою я призупиняю свою діяльність у міжфракційному об'єднанні "Розумна політика". Як депутат Верховної Ради й далі боротимуся з беззаконням в Одесі, застосовуючи всі можливості законодавчої, правоохоронної та судової системи. Також хочу вибачитись перед випадковими людьми, які могли постраждати і яким завдали незручності, - написав він.

Також Дмитрук заявив, що не хоче, аби ситуацією користувалися опоненти.

Нагадаємо, учора, 25 січня народний депутат Артем Дмитрук, виключений з фракції "Слуга народу", влаштував бійку в Одеській міській раді. На засіданні земельної комісії парламентар бігав по столах, ламав меблі та нецензурно лаявся. В результаті штовханини постраждало четверо людей.

Читайте також

1