Нардеп Ковальов отримав від окупантів посаду на Херсонщині

Рашисти створили власний так званий уряд Херсонської області
Нардеп Ковальов отримав від окупантів посаду на Херсонщині
Херсонська область Фото: facebook.com/denisovaombudsman
4 Липня 2022, 19:03
читать на русском

Рашисти у Херсонській області вирішили створити "постійний уряд" з місцевих жителів та "російських фахівців".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зрадник Володимир Сальдо заявив, що так званий уряд очолив Сергій Єлісєєв, який раніше обіймав посаду першого заступника голови уряду - керівника апарату Калінінградської області. Заступником голови з питань сільського господарства став народний депутат Олексій Ковальов (фракція "Слуга Народу").

"Заступником голови з внутрішньої політики" призначено Володимира Беспалова, раніше - першого заступника міністра з муніципального розвитку та внутрішньої політики Калінінградської області." Міністерство освіти і науки" очолив Михайло Роликов, який був заступником голови адміністрації міського округу Кашира в Підмосков'ї.

Йдеться не про кадрові перестановки, не про ротацію і навіть не про оновлення складу. Формується принципово інший орган влади - перший уряд незалежної, неукраїнської Херсонської області. Це не тимчасова, не військова, не якась проміжна адміністрація, а повноцінний орган влади, - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, 22 червня колишній позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко повідомив, що у Херсонській області у місті Гола Пристань вбили народного депутата-зрадника Олексія Ковальова, який почав співпрацю з окупантами.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов підтвердив, що автомобіль народного депутата Олексія Ковальова на Херсонщині був підірваний.

30 червня народний депутат Олексій Ковальов, який перейшов на бік окупантів, заявив, що вижив після замаху на його життя та що продовжить працювати на окупантів.

1