Депутата-зрадника Ковальова ліквідували у Херсонській області - ексагент НАБУ Шевченко

Офіційного підтвердження про смерть колаборанта немає
Головне
Депутата-зрадника Ковальова ліквідували у Херсонській області - ексагент НАБУ Шевченко
Олексій Ковальов Фото: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063985545703
22 Червня 2022, 13:13
читать на русском

У Херсонській області у місті Гола Пристань вбили народного депутата-зрадника Олексія Ковальова, який почав співпрацю з окупантами.

Про це заявив колишній позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко.

За попередньою інформацією у місті Гола Пристань знищено нардепа-зрадника Ковальова, який залишився у Херсоні і розповідав, що "россия тут навсегда". Чекаємо на офіційне підтвердження, - написав він у Фейсбуці.

Офіційного підтвердження про смерть колаборанта немає. Сторінка Ковальова у Фейсбуці заблокована після того, як він оприлюднив інформацію про співпрацю з окупаційною владою Херсонської області.

Нагадаємо, раніше народний депутат від "Слуги народу" у Фейсбуці повідомив, що під час війни перебуває з сім'єю у Голій Пристані, яка перебуває під контролем російських військ. У соцмережі депутат публікує фото та розповідає, як він допомагає місцевим мешканцям.

Ковальов написав також, що його "відвідали" російські військові та проводили обшук, однак заперечив співпрацю з окупантами.

Також депутат заперечує "зраду" та "колабораціонізм". Він запевнив, що продовжує "виконувати обов'язки народного депутата".

19 квітня депутати з фракції "Слуга народу" у Верховній Раді заявили, що готові призупинити членство в ній народного депутата Олексія Ковальова.

3 травня фракція "Слуга народу" у Верховній Раді виключила за свого складу народного депутата Олексія Ковальова, якого звинуватили у співпраці з окупантами.

8 червня депутат у себе в соцмережі написав про любов до росії і що Херсонська область увійде до складу рф. Після цього допису нардепа фракція "Слуга народу" заявила, що їхній колишній колега став колаборантом агресора. Тому в СН вирішили звернутися до ВР з закликом позбавити Ковальова мандату народного депутата та звернутися до Генпрокуратури та СБУ із закликом якнайшвидше передати справу Ковальова до суду.

На початку червня Державне бюро розслідувань (ДБР) порушило кримінальне провадження щодо народного депутата України Олексія Ковальова, який почав працювати на окупантів у Херсонській області.