Нардеп Новинський вирішив скласти мандат: причини

Депутат вирішив зосередитись служінні церкви
Головне
Нардеп Новинський вирішив скласти мандат: причини
6 Липня 2022, 13:53
читать на русском

Народний депутат Вадим Новинський вирішив відмовитися від депутатського мандату, щоб зосередитись "на гуманітарних проєктах, на розвитку економіки, служінні УПЦ та на відновленні храмів".

Про це він повідомив у Фейсбуці.

У 2019 році мені було надано довіру виборцям міста Маріуполя, інтереси яких я представляв у Верховній Раді України протягом 3 років... Протягом усього цього часу я займався і зараз займаюся проблемами громадян, які постраждали від бойових дій - і не тільки маріупольців... У нових драматичних обставин, що виникли після окупації Маріуполя, вважаю, що буду ефективнішим не в політиці, а в гуманітарній, громадській та виробничо-економічній діяльності. Зараз відверто не до політики – час та обставини диктують інші пріоритети, - написав він.

Він зазначив, що ухвалив рішення скласти повноваження народного депутата України та зосередитись на гуманітарних проєктах, "на розвитку національної економіки, служінні Української Православної Церкви та на відновленні зруйнованих храмів".

Особливу увагу приділятиму проєктам повоєнного економічного відродження України як країни індустріальної, високотехнологічної та високоосвіченої. Впевнений, що у цій практичній роботі я можу принести більше користі для України загалом та для людей, які підтримали мене у 2019 році, - додав Новинський.

Заява Новинського Фото: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1722785178088812&id=100010720391976

Нагадаємо, у липні минулого року позафракційний народний депутат Вадим Новинський заявив, що хоче поступово піти з політичного життя країни. 

Читайте також

1