Нардеп Столар та експарламентарі Королевська і Солод задекларували нерухомість в ОАЕ

Наталія Королевська вже отримала посвідку на проживання в Еміратах
Нардеп Столар та експарламентарі Королевська і Солод задекларували нерухомість в ОАЕ
Наталія Королевська (фото: Facebook)
3 Лютого 2024, 18:50
читать на русском

Депутат Вадим Столар подав декларацію про своє майно за 2022 рік, де підтвердив, що його сім’я живе в Об'єднаних Арабських Еміратах. Ще до початку повномасштабної війни політик вивіз родину на Лазурний берег, а потім вони перебралися до Дубаю. У 2023 році Столар повернувся в Україну, але ще декілька разів виїжджав з країни.

Як вказано у декларації, з липня 2022 року Вадим Столар в ОАЕ орендує готельний номер площею майже 100 квадратів. При чому, судячи з усього, мешкав він там сам.

Сім’я політика проживає окремо - дружина Інна Майстрюк винаймає для себе та чотирьох дітей пентхаус на 495,47 “квадратів”. Орендує це житло вона із жовтня 2022 року.

Ще жінка Столара орендує квартиру в Монако на 569 м2. Право на користування є лише в неї та дітей.

У жовтні 2023 року Вадим Столар заявив про розлучення з Інною Майстрюк. Подружжя підозрюють у тому, що їхній розрив - фейковий, лише для того, аби приховати реальні статки бізнесмена.

Колишня депутатка від ОПЗЖ Наталія Королевська після складання мандату перебралася до ОАЕ. І вже отримала там посвідку на тимчасове проживання. Це вона зазначила у своїй декларації за 2023 рік.

Також Королевська показала у декларації, що її чоловік у 2023 році придбав три автомобілі загальною вартістю 5 млн 119 тисяч 615 грн. Автопарк родини поповнився Audi E-TRON 2019 року за 1 млн 645 тисяч 600 грн, TESLA X 2016-го за 987 350 грн та Mercedes-Benz EQV 300 2020 року випуску за 2 486 665 грн.

Нагадаємо, подружжя Наталія Королевська та Юрій Солод стали фігурантами розслідування "Батальйон Дубай" журналістів видання "Українська правда". Відзначається, що Королевська з чоловіком живе в Address Beach Resort. Подружжя в середині жовтня бачили в офісі найбільшого забудовника в місті Emaar. Вони купили нерухомості в Дубаї на 10 мільйонів доларів.

Народній депутатці Наталії Королевській оголосили про підозру, через те, що під час заповнення декларації вона "забула" внести туди своє майно на території Росії та велику суму грошей.

Крім того, в Головному управлінні розвідки повідомили, що Королевській кум Путіна - Віктор Медведчук - запропонував залишитися в Україні та перехопити владу одразу після окупації Росією.

Читайте також

1