Нардеп звинуватив Офіс президента у "приховуванні Татарова"

Він закликає правоохоронців якнайшвидше відкрити кримінальне провадження
Нардеп звинуватив Офіс президента у "приховуванні Татарова"
Ярослав Юрчишин (фото: https://www.facebook.com)
12 Лютого 2021, 16:45
читать на русском

Народний депутат від "Голосу" Ярослав Юрчишин подав заяву до Державного бюро розслідувань і Офісу генпрокурора про порушення Офісу президента, який приховує перебування на посаді Олега Татарова.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Я скерував до Офісу генпрокурора і ДБР заяву про кримінальне правопорушення, скоєне Офісом Президента, який приховує перебування на посаді заступника керівника ОПУ Олега Татарова, - йдеться у повідомленні.

Нардеп закликає правоохоронців якнайшвидше відкрити кримінальне провадження щодо керівника апарату Офісу президента України Олексія Дніпрова за перешкоджання діяльності народного депутата України.

Читайте також

Якщо Татаров залишається заступником керівника офісу і відповідає за реформу правоохоронних органів, у нього залишається можливість впливати на слідство проти нього. Тому не дивно, що прокуратура та інші структури роблять все можливе щоб розвалити слідство. Це не припустимо. І ми будемо з цим боротися, - написав він.

Юрчишин також вказує, що раніше ОПУ не захотів відповідати на його питання, чи продовжує Татаров там працювати.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура втретє офіційно повідомили Офіс генпрокурора, що кримінальне провадження за підозрою заступника керівника Офісу президента Олега Татарова (досьє Олега Татарова) мають розслідувати детективи НАБУ.

Відтак, НАБУ знову витребовує справу в Офісу генпрокурора. Відповідна постанова директора НАБУ, погоджена із прокурором САП, надіслана до генпрокурорки Венедіктової (досьє Ірини Венедіктової) 8 лютого.