Нардепам закуплять 14 нових авто Toyota, кожна з яких коштує майже мільйон

Загальна сума закупки становить 12,5 мільйонів гривень
Нардепам закуплять 14 нових авто Toyota, кожна з яких коштує майже мільйон
10 Листопада 2020, 13:56
читать на русском

Автобаза управління справами апарату Верховної Ради України за результатами тендеру ухвалила угоду із організацією "Артсіті" (Харків) про придбання 14 автомобілів Toyota Camry за 12,5 млн грн.

Про це повідомляють "Наші гроші", посилаючись на сайт ProZorro.

Зокрема для нардепів купили десять чорних Toyota Camry в комплектації "Комфорт" по 895 тисяч грн за штуку та чотири - в комплектації "Елеганс" по 896 тисяч грн.

В середині одне із авт має бути з бежевим салоном, а три – із чорним. Машини повинні мати підігрів передніх сидінь, датчики паркування попереду та позаду і камеру заднього огляду, клімат-контроль, склоочисники із датчиком дощу, акустичне лобове скло із тонованою смугою темно-синього кольору, зовнішні дзеркала із електроприводом складання та обігрівом.

Фірма "Артсіті" є офіційним дилером Toyota, а її власниками вказані громадянка України Діана Дунаєва та росіянка Лариса Атапіна.

Читайте також

Нагадаємо, комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики вирішив створити робочу групу з напрацювання єдиного законопроекту про доступне розмитнення автомобілів. Таке рішення було прийнято на засіданні комітету в понеділок.